dinsdag 01 september 2020 08:05

Aftermovie - Basketstage De Panne #KEMP20

donderdag 27 augustus 2020 23:13

#KEMP20 groot succes dankzij coachingstaff

Eindelijk was het zover.  Op stage naar De Panne.  Er was al veel over gepraat en lange tijd was het heus niet zeker dat #KEMP20 effectief zou kunnen doorgaan.  Maar het kon dus wel en alzo vertrokken 6 gemotiveerde en ambitieuze trainers en 32 enthousiaste basketters richting De Panne. In deze rare tijden werden de opgelegde regels en richtlijnen nauwgezet opgevolgd en hield iedereen veilig. Waar het écht om draaide was basketbal en samen sport beleven.  Ook op het brede strand van De Panne werd er tweemaal intensief getraind. Er werden in totaal 7 trainingen afgewerkt.  De plannen om ook volgende zomer naar De Panne te trekken liggen alvast klaar.

maandag 01 juni 2020 23:11

It's great to be back !

Maandag 1 juni 2020 opnieuw basketballen met Kempen United Basketbal. Vroeger, toen we nog stoffen All Stars droegen was het basketseizoen al lang voorbij. Niet anno 2020. Vandaag starten we na 80(!) dagen opnieuw met de trainingen. Samen met onze trainers, coaches en spelers. Het werd een heerlijke avond. #Smilingfaces #goodtobeback #Kempenunitedbasketball #greatkids #Basketball #massivemotivationandhunger

donderdag 21 mei 2020 12:45

Opnieuw trainen ?

Ondertussen maken we werk van de heropstart van onze trainingen. Een update volgt spoedig. #Kempen #Basketballneverstops

zaterdag 09 mei 2020 11:47

Soon.

Soon.  

Basketball is coming back.  Soon.

 #Ilovethisgame #Kempen #Basketball #Thatswhyweplay #Lookingforward #Team #Kempenunitedbasketball #Ballers

Nog even wachten en dan organiseren we opnieuw een training. Waar, wanneer, onder welke condities ? Dat weten we nog niet precies - we gaan het doen zoals de overheid het oplegt.

We kijken er in ieder geval naar uit.

Vabco Mol stapt vanaf volgend seizoen mee in het Kempen United Basketball verhaal.  Naast Campinia (Dessel-Retie), BBC GEEL, Basket Malle, Miners Beringen en HBBC Herentals is Vabco Mol ondertussen de 6e Kempense basketbalclub die aansluit in de transparant uitgewerkte samenwerking tussen de Kempense verenigingen. De Kempense jeugd kansen te geven om (op langere termijn) op niveau 1/2 (het vroegere "landelijk" niveau) te kunnen spelen blijft meer dan ooit aan de orde binnen de basketsport in onze regio.  Welkom Vabco !

zaterdag 21 maart 2020 12:22

Basketball never stops - CORE TRAINING

'Basketball never stops' ... en gezien de omstandigheden hopen we daar met z'n allen op.  Daar we liever niet stilzitten heeft Coach Wout Geysen ons ondertussen enkele duidelijke en vooral knappe instructievideo's bezorgd. (Waarvoor dank Wout !  Via de deze link komen jullie dadelijk op de juiste pagina terecht.  Veel plezier ermee.  Take Care.  

Workout videos

 

maandag 27 januari 2020 21:27

U18 winnen verdiend met 81-62 van Melsele

De U18 van Coach Lucas Wittevrongel wonnen zondag ll. verdiend van Melsele met 81-62.  Na een boeiend match waarbij de Kempenzonen steeds enkele punten voorsprong bleven behouden en de bezoekers uit Melsele enthousiast bleven spelen won de Kempen verdiend.  De positieve tendens van de laatste weken vertaalde zich in bij momenten knap en vooral collectief basketbal vanuit een meer dan goede defense.  Proficiat aan Coach en spelers !

zondag 12 januari 2020 22:07

Follow us.

Pagina 1 van 2

© 2019 KEMPEN UNITED BASKETBALL. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN